Pleasure Lounge is de laatste jaren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie.

Zij organiseren evenementen voor het volwassen publiek in diverse exclusieve locaties in binnen en buitenland. Een concept dat de afgelopen jaren mede door de residentie van DJ Maus een groot succes is geworden.

Maus Exclusive
Na vier jaar de bezoekers keer op keer compleet in extase te brengen tijdens zijn sets zet Pleasure Lounge op tweede kerstdag, maandag 26 december, haar meest favoriete DJ flink in het zonnetje. Dan zal Maus namelijk een exclusieve 4 uur-set neerzetten.

De man die de muzikale roder loper voor Maus zal uitleggen is Eric van Kleef.

Na eerder on air te zijn geweest bij ID&T Radio en SLAM!FM is hij op dit moment iedere vrijdagavond met CLUBBIN te horen bij Radio Decibel. Natuurlijk is hij altijd als eerste op de hoogte van de laatste hits en dat hoor je terug in zijn vernieuwende en energieke sets.

Beide heren worden vertegenwoordigd door ALX-Bookings.

Landgoed Rhederoord
Het feest vindt plaats in de statige, vierhonderd jaar oude villa op Landgoed Rhederoord, in het dorpje De Steeg, vlakbij Arnhem. Zodra je de oprijlaan van het indrukwekkende 17e-eeuwse landgoed betreedt, besef je het al. Dit wordt een hele bijzondere tweede kerstavond. Een feest waarover nog lang nagepraat zal worden, een feest wat jij zeker niet mag missen.

Tickets
Het zal een intiem feest worden waar maar 400 kaarten voor te koop zijn.

Op woensdag 12 oktober om 15:00 uur start de Early Bird ticketverkoop voor slechts €17,50. Zorg wel dat je er snel bij bent, want de organisatie stelt slechts 50 kaarten voor deze prijs beschikbaar.

26-12-16 Pleasure Lounge: Maus Exclusive